Het geblaad van t schaap houd mij uit mijn slaap! - Reisverslag uit Tamale, Ghana van Danielle Aalten - WaarBenJij.nu Het geblaad van t schaap houd mij uit mijn slaap! - Reisverslag uit Tamale, Ghana van Danielle Aalten - WaarBenJij.nu

Het geblaad van t schaap houd mij uit mijn slaap!

Door: Daan

Blijf op de hoogte en volg Danielle

01 Juli 2006 | Ghana, Tamale

Hallo, ja ja dag 21 dat betekend 3 weken alweer! Ow ow wat gaat de tijd hard zeg.
Vandaag was het feest van het geboren kind,
Toen ik gisteren thuis kwam hoorde ik keihard een schaap krijsen, ik vroeg waarom er een schaap in de tuin stond, nou die gingen ze morgen ff slachten , dat doen ze altijd als er een kind geboren wordt. Nou lekker lag ik om 12 uur in me bedje met een schaap naast me die het uitschreeuwde, ik ben huilend in slaap gevallen. De ochtend dat ik wakker werd moest iedereen lachen " mijn vriendje was al dood dus ik had het niet hoeven zien" toen ik weer naar buiten keek zag ik inderdaad een doordemidden gehakt schaap. Pfffff kut Ghana!!
Maar goed zo gaat dat nou eenmaal.
Alle hogen piefen kwamen en gingen met Alhadjie in de woonkamer bidden en alle vrouwen gingen buiten koken en herrie maken. Alle witten gingen bij mij op me kamer waar we gezellig zoals de Ghaneze doen uit 1 pannetje hebben gegeten, dit was erg leuk, Habiba had een Ghaneze jurk voor me laten maken en die droeg ik vol trots die dag!
Toen we klaar waren gingen we met een paar naar het zwambad, helaas toen we daar aankwamen was het zoooww groen en zwommen er zoveel beesten in dat de meeste de gok niet durfde te wagen en helaas ik en Rian er toen ook voor gekozen hebben het niet te doen hihi ( anders hadden we er gewoon ingesprongen met onze ogen dicht iiiieeee)
Daarna naar Town en wat gegeten en gedronken enzo was erg gezellig. Daarna lekker thuis gehangen met Rian.
Kuzzzieesss

Lief nichie Lucca gefeliciteerd met je verjaardag!!!!!

Kuzz Daan

Danielle

Hallo allemaal, Ik ben Danielle, de meeste noemen me Daan of Daantje. 13 juni vertrek in naar Ghana, helemaal naar het noorden 'Tamale'. Ik ga daar in een ghanees gastgezin wonen voor 3 en een halve week, En kijken op al de projecten van Vrijwillig Afrika en Kidz Active! Ik heb er reuze veel zin en heb me tas al bijna ingepakt! Ook mijn visum en mijn ticket zijn binnen. Ik hou jullie via deze website op de hoogte! Groetjes Daan!

Actief sinds 01 Juni 2006