Mole park ole!! - Reisverslag uit Tamale, Ghana van Danielle Aalten - WaarBenJij.nu Mole park ole!! - Reisverslag uit Tamale, Ghana van Danielle Aalten - WaarBenJij.nu

Mole park ole!!

Door: Daan

Blijf op de hoogte en volg Danielle

24 Juni 2006 | Ghana, Tamale

Hallo allemaal,
Alles goed?
Hier mijn Mole verhaaltje:
Er waren is twee meiden hihi. Nou we hebben dus een bus gepakt maar door het wachten werd ik al ziek en misselijk, dus het eerste uur van de rit was erg beroerd voor me, daarna werd Rian ziek en ben ik me vlechten er uit gaan halen, ja dat was ik vergeten te vertellen we hadden onze haren in laten vlechten, PIJN!! en veel te veel betaald en t was me een partytje lelijk. dus hup 1 dag later in de bus er gelijk weer uit.
Nou aangekomen na 3 uur reizen in een propvolbusje op een wachtplaats, we moesten nog een uur. Helaas hoorde we na een uur daar wachen dat we op een ander bus aan het wachten waren omdat tja omdat dat weet ik niet eigenlijk. Nog 2 uur gewacht dus 3 uur, ondertussen had Ghana gewonnen en danste de mensen om de enigste 2 witte in de stad, erg grappig.
Na dus 3 uur reizen 3 uur wachten en weer een uur reizen eindelijk in Mole aangekomen.
Samen een kamer genomen en lekker gedoucht mmmm wat kan dat lekker zijn.
Daarna gegeten en nog wat in het restaurant gehangen.
De volgende ochtend ontbeten en bleek dus dat we vanaf het restaurant zo op de pool keken waar de olifanten zich wassen echt zow kik. Lang van het uitzicht genoten.
Toen naar de man die je door het wout begeleid, 2 en een half uur rond gelopen en alleen maar herten , antiloops gezien mmmm en ja hoor vlak voor ons hotel bij de bewoners stond een olifant kick joh en ook apen. Echt zoww lief allemaal.
Daarna lekker lezen en genieten van het zwembad dat zo vies is dat je je voeten niet kan zien maar dat maakt na zo een wandeling echt niet uit! Lekker gegeten en na het eten nog een duik en genieten van de zonsondergang hihi wat een vakantie zeg!!
Kuss

Danielle

Hallo allemaal, Ik ben Danielle, de meeste noemen me Daan of Daantje. 13 juni vertrek in naar Ghana, helemaal naar het noorden 'Tamale'. Ik ga daar in een ghanees gastgezin wonen voor 3 en een halve week, En kijken op al de projecten van Vrijwillig Afrika en Kidz Active! Ik heb er reuze veel zin en heb me tas al bijna ingepakt! Ook mijn visum en mijn ticket zijn binnen. Ik hou jullie via deze website op de hoogte! Groetjes Daan!

Actief sinds 01 Juni 2006