even snel - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Danielle Aalten - WaarBenJij.nu even snel - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Danielle Aalten - WaarBenJij.nu

even snel

Door: Daan

Blijf op de hoogte en volg Danielle

18 Juni 2006 | Nederland, Amsterdam

Hallo,
Hier even snel.
Heb er wat fotos op gezet maar nu is mijn tijd op.
Papa fijne vaderdag!
Mam nog 1 nachtje!
Wendy gefelicteerd met je eerste jaar.
Kevin en Mandy gefeliciteerd!
tot snel!
kuzz

• 18 Juni 2006 - 20:09

Anouki:

Hey daantjuh!!
    Alles goed daar??
    nog heel erg bedankt voor je berichtje!! ook van Siegmar bedankt!
    ik wens je een hel;e fijne tijd toe in Ghana en ik volge je op je website
    love you kuzzzzz groetjes
    Anouki

• 18 Juni 2006 - 20:49

Pa:

Het ia nu zondagavond en we zijn net terug van de boot, Dus veel lezen over jou en foto's kijken. echt gave foto's. We hebben het druk om alles van jou en Patries te bekijken. Ik ben blij dat het goed met je gaat.

John

• 18 Juni 2006 - 21:01

Yvonne (mam):

Hallo Salamingo,
    Wat een leuke verhalen Daan, en wat leuk om Faushia een keer te zien.
    Gezellig samen met Habiba hé.Je bent ook al in een compound geweest zag ik, gaaf zeg.
    Doe je ze allemaal van mij de groetjes, uiteraard ook aan mijn aanstaande schoonzoon, of is Habiba er nu een beetje vanaf???????
    Ik zag dat je de kamer hebt gekregen van Farida, dat is fijn en lekker rustig.
    Dag lieverd, kuzzzzzzzzzzzz mam.

• 20 Juni 2006 - 15:16

Martin:

Dag Daan,

ff snel een reactietje...
    kicke site hoor. goede kleurcombinatie hihi:D
    Ik hou em in de gaten hoor, en geniet ervan, succes en vooral heel veel plezier!!
    Groetjes van je collegaatje...

Danielle

Hallo allemaal, Ik ben Danielle, de meeste noemen me Daan of Daantje. 13 juni vertrek in naar Ghana, helemaal naar het noorden 'Tamale'. Ik ga daar in een ghanees gastgezin wonen voor 3 en een halve week, En kijken op al de projecten van Vrijwillig Afrika en Kidz Active! Ik heb er reuze veel zin en heb me tas al bijna ingepakt! Ook mijn visum en mijn ticket zijn binnen. Ik hou jullie via deze website op de hoogte! Groetjes Daan!

Actief sinds 01 Juni 2006