ojee het is bijna zover!!
Door: Daan
Blijf op de hoogte en volg Danielle
13 Juni 2006 | Nederland, Dordrecht
Jeetje wat een boel berichten!! Dank jullie wel allemaal!
Vandaag ben ik mijn geld wezen wisselen voor travelsheque's.
Daarna ben ik cadeautjes gaan halen voor Habiba en haar familie.
Ik heb een voetbal met pomp voor het dorpje en heel veel balonnen ingeslagen!
Heb nu echt heel me tas ingepakt ook de spulletjes van hotske en lydia zitten er in, dit zijn oude vrijwilligers die mij fotos mee geven voor hun oude gastgezin! Erg leuk! Een basis school heeft tekeningen met fotos gemaakt en ook die gaan mee!
Boodschapjes gedaan zoals noodels voor wanneer ik het ghaneze eten even echt niet meer kan zien hihi..
en vanavond hebben pap en mam mij even mee uiteten genomen op een tarasje om de laatste dingen door te nemen en nog even te genieten van heerlijk hollands eten.
Jaja het is bijna zover. Nu is het 1 uur snachts ik ga zo slapen en als ik mijn ogen opendoe is het het begin van mijn reis!
Het volgende bericht krijgen jullie vanaf Ghana...
Iedereen tot horens!
liefs en met een zenuwachtige groet, Daan
13 Juni 2006 - 09:12
13 Juni 2006 - 10:05
Nicole:
Meid,
zet m op! je kan het!!
En ff update voor jou alvast...ik heb een 8 voor mn hertentamen...weer een stapje dichterbij mn diploma!! hihi
Hoop dat als je dit leest, je een zeer goede vlucht achter de rug heb!!
Hoop snel wat van je te lezen op de site....
xus nicole -
13 Juni 2006 - 17:45
Solo-lol:
hey daan ik hoop dan je een goede vlucht heb gehad en dat het naar je zin gaat hebben
groetjes sandra -
14 Juni 2006 - 10:00
Carien:
heej daan zet m op! en als je nog iets vergeten bent...je weet het hè, dan neem ik het voor je mee :)
hoop dat je geniet van alles!